info@ferrometaal.nl 0499 475889

Over ons

Sinds 1 januari 2016 heeft Smederij Lasbedrijf Swinkels BV. een nieuwe eigenaar. Jan swinkels heeft na 28 jaar het bedrijf doorgegeven aan Bastian Duffhues. Bastian was al 16 jaar en dienst en heeft van onderaf alle processen doorlopen. Vooral de laatste jaren heeft hij zich ingezet om het bedrijf te leiden en sturen. Na dit 6 jaar te hebben gedaan was Bastian volgens Jan de beste kandidaat om het bedrijf over te nemen en voort te zetten.

Smederij Lasbedrijf Swinkels BV. zal voortaan Ferro Metaalindustrie BV. gaan heten. Een nieuwe naam die beter de lading dekt in de huidige markt. De betrouwbaarheid als vaste leverancier zoals die door Jan Swinkels al die jaren heeft opgebouwd wordt hiermee wederom geborgd in deze nieuwe naam. 

Productie door het vervaardigen van eindproducten door talloze branches worden door ons gemaakt en klanten brengen deze weer tot zelfs over heel de wereld. Branches als Leisure Industrie, Petrochemie, Off-Shore, nieuw- en verbouw, onderhoud aan installaties zoals Betoncentrales, Drukpersen & Warehousing. Vaak worden voorafgaande het onderhoud producten vervaardigd in eigen huis en zo geplaats op locatie.

Deze diversiteit van markten wordt door een dynamisch en hoog opgeleid team van jonge mensen bediend. Elk personeelslid heeft zo zijn eigen specialisme ontwikkeld door studies te volgen en intern hierin alle vaardigheden ontwikkeld om zo altijd met een perfecte op maat gemaakte oplossing te komen zoals de klant wenst.

Om nog beter de markt te kunnen bedienen zijn wij ook bezig om al onze werkprocessen te borgen volgens standaarden. Hierdoor een nog betere kwaliteit te kunnen leveren.

NEN-EN 1090 Kwaliteit borging constructief dragende delen.

VCA: Tbv. Veiligheid tijdens alle productie processen.

NEN-EN-ISO 3834 Kwaliteit borging lasverbindingen.

Van Idee tot tastbare werkelijkheid.